maanantai 8. elokuuta 2016

Vapaat kädet - floristiplanttu kiittää


Tänään sain ensitöikseni vastaanottaa teleflora-tilauksen Raumalta, kiitoskimpputilaus porilaiselle asiakkaalle. Kimpun värille ja muodolle oli asetettu toiveet, vaaleanpuna-valkoinen, matala kimppu, muuten tekijänä sain käyttää omaa ajatustani toteutuksessa eli toimia vapailla käsillä. 

Keräsin kukkavitriinistä erilaisia vaalenapunaisia ja valkoisia kukkia. Halusin käyttää myös erilaisia vihreitä, jotta kokonaisuudesta tulisi mielenkiintoinen eri värisävyillä ja muodoilla leikitellen. 

Vain tietyin rajauksin tehty tilaus antaa enemmän mahdollisuuksia toteuttaa työ ja yllättää sekä itsensä ja saaja postiivisesti. 
Kimppu pakattuna valmiina vietäväksi.


Maanantaipäivä kului muuten ruutiinitöitä tehden kuten kukkavitriinin siivousta: leikkokukkiin uudet vedet ja imupinnat, valmiiden kimppujen kunnostusta ja kukkakuormassa tulleiden uusien leikkojen kauppakunnostusta sekä uusien kimppujen tekoa myyntiin. 

Tässä haluan esitellä korkean kimpun, johon käytin gladiolusta eli miekkalinjaa ja pyöreänä muotona gerberaa ja germiniä sekä kotilokukkaa. Mausteeksi lastuspiraalia. 

Onhan siinä myös yksi neilikka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti