sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Auringoinen morsiuskimppu

Värin suhteen olin tässä työssä melko vahvasti epämukavuusalueellani. Keltainen ei oikein kuulu valikoimaani, tosi oranssissa viihdyn. No, näissä hommissa värimieltymykset eivät saa ollatyön este. 
Kukkien sijoittelua olisi voinut vielä miettiä tässä katkaistuin varsin toteutetussa kimpussa, jossa kukat kiinnitetään rautalankaan ja langat päällystetään kukkateipillä. Koristelin kokonaisuuden häivähdyksellä enkelinkiharaa, jossa oli kultaa ja punaista. 
Varren päällystin ensin käsipaperilla, pehmeyttä tuomaan, ja sidoin sen kukkateipillä. Sen päälle kangasnauha ja lopuksi väreihin soveltuva koristelanka. 
Kimpun varsi on viimeistelty väreihin soveltuvalla koristelangalla ja varren päähän kiinnitetyllä helmineulalla.
Varsi on somistettu myös rusetilla, joka peikkää taitekohdan ja toimii myös morsiamelle merkkinä siitä, miten päin kimppua pidetään eli rusetti itseen päin.  Mistä muuten tunnistaa floristiopiskelijan: no tietysti siitä, että sillä on ainakin yksi laastari sormessa. Tämä paljastaa myös, että tekijä on vasuri :D

Tässä nähdään miltä kimppu näyttää kuivuneena ja etenkin miltä katkaistun varsin toteutetun morssanin "sisukset" näyttävät. Suht kohta kaikki langat lähtevät samasta pisteestä. Keltainen kukkateippi on kimpun kokonaisväritykseen nähden perusteltu.
Tässä kuvassa näkyy hyvin enkelikiharasomistus kimpun pinnalla.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti